Search

Slice The Pie

Een van de manieren waarop ik wat geld wil gaan maken is via SliceThePie.com. Het idee van deze site is dat goede artiesten ontdekt kunnen worden. Er zijn verschillende scoutrooms en daarin komen een hoop artiesten terecht. Jij moet dan als scout liedjes van artiesten gaan beoordelen, door een korte review te schrijven en een cijfer te geven voor het nummer.

Hoe verdien je hieraan? Doordat je per review betaald wordt. Hoeveel je per liedje verdient ligt eraan hoe hoog je ranking is. Je kunt vijf sterren halen, en je begint er met 1, wat meestal 3 Pence(je wordt betaald in ponden) per review betekent. Een tweede ster was nog vrij makkelijk te verkrijgen naar mijn mening, en die had ik ongeveer binnen 30 reviews. 2 sterren betekent 5 pence per review.

Wat weerhoudt spammers ervan om enorm misbruik van deze in principe goede dienst te maken? Je moet voor je de review kunt gaan schrijven minimaal 60 seconden naar het liedje luisteren. Een tip voor mensen die dit ook willen proberen, open notepad tegelijk zodat je alvast een paar zinnen kunt schrijven zodat je al wat hebt wanneer de 60 seconden om zijn. Op die manier kun je binnen anderhalve minuut wel een liedje gedaan hebben. Reken je uurloon maar uit.

0 reacties: